Date contact companie:

Adresa, telefon, adresa email – SEDIU SOCIAL

Green Net, Str Pictor Rosenthal, nr. 14, et. 2, ap.3, sector 1
J40/7800/1999, RO12163923 011933 Bucuresti
Telefon : 021.308.26.58 / 0749.244.993

PUNCT DE LUCRU SI ADRESA DE CORESPONDENTAxvideospornfree.netxvideospornfreexvideospornfreexvideospornfree.netxvideospornfree.netxvideospornfreexvideospornfree.netxvideospornfree.net

Green Net, Str. Malul Rosu, nr. 4, Com Balotesti, Sat Balotesti, Jud. Ilfov
077015 Balotesti

 

Politica de livrare

 

Cum se face livrarea: Dupa ce ai plasat comanda, vei fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, pentru a confirma comanda si a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Localitati de livrare: Livrarea se face in Bucuresti si in localitatile din provincie disponibile in lista. In cazul in care localitatea nu se afla in lista mentionata pe site, se stipuleaza in campul de “Informatii suplimentare” numele localitatii, pentru a se stabili ulterior tariful de livrare.

Durata livrarii: variaza in functie de ora la care ai plasat comanda: daca ai comandat pana in ora 12:00, livrarea se va face in 96 ore (4 zile lucratoare) de la confirmarea telefonica a comenzii, iar daca ai comandat dupa aceasta ora, livrarea se va face cu 24 ore peste termenul initial de la confirmarea comenzii. Daca comanzi sambata sau duminica, livrarea se va face incepand cu ziua de luni a saptamanii. Pentru tine am pus la punct o retea de transport ce reduce la minim timpul in care articolele comandate iti vor fi livrate.
In provincie si in Bucuresti livrarea comenzilor se face prin FAN COURIER EXPRESS (orele de livrare 9-17).
Comanda minima pentru Bucuresti este de 50 RON.
Taxa de transport (in provincie) ce va fi adaugata comenzii tale va fi egala cu valoarea costului livrarii prin curier, iar comanda minima va fi de 50 RON.

Daca am alte intrebari
In cazul in care exista intrebari sau nelamuriri cu privire la produse sau finalizarea comenzii, nu ezita sa ne contactezi la tel: 021.308.26.58 sau pe adresa de e-mail: office@greennet.ro.

Politica de retur

Retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.jamieson.ro si vrei sa renunti la cumparare poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora.
Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.www.jamieson.ro.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Dreptul de retragere (returnare) nu poate fi exercitat pentru produsele desigilate de catre consumator.
Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:

1. Inregistrare cerere retur produse
Formularul de renuntare la contract poate fi descarcat „aici”- am atasat eu formularul
(1.1) Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa office@greennet.ro o cerere cu subiectul – Cerere retur
(1.2) In cadrul cererii se vor specifica:
– date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comanda online pe www.www.jamieson.ro;
– numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;
– cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);
(1.3) La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;
(1.4) Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datele mentionate conform pasului 2) sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate;
(1.5) In maxim 24-48 ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur.

2. Conditii de retur
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

3. Constatare si validare acceptare retur produs(e)
(3.1) Dupa sosirea produsului/produselor la furnizor, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate;
(3.2) Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e);
(3.3) Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de retur produs(e).
Inlocuire produs
Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare a procedurii de retur si presupun inlocuirea acestora, vanzatorul le va inlocui cu unele noi din modelul specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

4. Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)
Costuri suportate de catre cumparator:
– Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului;
– Costurile pentru transportul de curierat pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);
Costuri suportate de catre vanzator:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:
– Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;
– Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

Rambursarea sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Nota:
1. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe www.www.jamieson.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
2. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus nu se aplica in cazul produselor comandate/cumparate din farmaciile in care sunt distribuite produsele Jamieson;
3. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
4. Produsele comandate online pe www.www.jamieson.ro sunt livrate numai in colet sigilat.

Termeni si conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC Green Net SA isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi, fara o alta notificare.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.www.jamieson.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Green Net SA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Green Net SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC Green Net SA si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC Green Net SA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Promotii si concursuri
SC Green Net SA isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Green Net SA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Conditii legale
www.www.jamieson.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.www.jamieson.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Green Net SA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.