Sustine sistemul imunitar al micilor exploratori

Dezvoltarea sanatoasa a micilor nostri exploratori depinde in mare masura de alimentația lor. Dar de unde stii ca au primit toate vitaminele de care au nevoie? In calitate de parinti, stim ca uneori mancarea bogata in nutrienti si vitamine nu este intotdeauna o varianta acceptata si de catre cei mici.
In timp ce noi ne dorim sa le oferim copiilor o dieta completa, realitatea este ca astazi este destul de greu sa acoperim toate aspectele unei nutritii sanatoase. Pentru a completa aportul de vitamine, intr-o perioada in care nu mai dispunem de aceleasi resurse vegetale ca in timpul verii, putem alege un supliment care sa sustina cresterea unor copii sanatosi si activi.
Imbogatite cu calciu pentru oase si dinti sanatosi si puternici, Jamieson Multi Kids Minerale si Vitamine este ideal pentru organismul copiilor in crestere, iar cele 4 arome delicioase sub forma unor personaje amuzante (elefant, maimuta, leu, hipopotam) vor deveni aliatul principal in provocarea constanta de a asigura copilului tau un suport pentru o dezvoltare armonioasa.
De asemenea, in anotimpul rece alimentatia, variatiile termice, umiditatea si mai ales lipsa soarelui influenteaza sistemului de aparare al organismului, care incearca sa lupte cu diverse bacterii si virusuri pana la un anumit moment, cand capacitatea de aparare este depasita si apare boala.
Vitamina D cunoscuta si ca “vitamina soarelui” este foarte importanta in special in cazul bebelusilor, care au o crestere spectaculoasă in primii doi ani de viata, dar si in cazul copiilor ajunsi la varsta pubertatii, cand ritmul de crestere accelereaza din nou. In primul an de viata, deficitul de vitamina D la copii poate duce la rahitism carential, respectiv la demineralizarea oaselor. Deficitul de vitamina D este in stransa legatura cu un raspuns imunitar scazut si o incidenta mai mare a infectiei. Aceasta vitamina intervine activ in prevenirea rahitismului la copii, dar trebuie stiut ca ea joaca si un rol extrem de important si in functionarea sistemului imunitar si poate fi un factor determinant in apararea fata de infectiile acute (virale, bacteriene, fungice).
Jamieson Vitamina D3 Picaturi pentru copii 400 UI este un supliment alimentar care contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos si al dintilor. QualiTM D este Vitamina D naturala premium, unica în lume, care previne aparitia deficitului de vitamina D3 (rahitism) si sustine sistemul imunitar.
Vitamina D3 400UI Kids masticabila cu aroma de capsuni sustine sanatatea sistemului osos si favorizeaza absorbtia calciului in organism pentru o dezvoltare sanatoasa, o imunitate de fier si o copilarie plina de explorari cu final fericit!