Spune NU retentiei de apa!

 

Iti doresti sa poti purta din nou acele haine superbe in care te simteai bine? Nu mai ai atat de multa incredere in tine ? Toate acestea sunt efecte nedorite ale retentiei de apa in organism.

Retentia de apa sau edemul apare atunci cand lichidul in exces ramane in tesuturi. Aceasta poate fi o reactie normala a organismului in sezonul cald sau in urma consumului excesiv de sare. Retentia de apa este, printre altele, una dintre cauzele principale pentru acumularea rapida a kilogramelor in plus si pentru formarea celulitei.

Diureticul din Plante de la Jamieson, compania nr.1 pe piata suplimentelor alimentare din Canada vine in ajutorul tau. Sinergia celor doua ingrediente principale, Strugurii-ursului si Barosma betulina, determina o actiune rapida, oferind o stare de confort. Foloseste-l, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru eficienta rezultatelor se recomanda administrarea a 2 capsule de 3 ori pe zi, continutul fiind dizolvabil în apa sau în ceai.

Acorda atentie unei diete echilibrate, nu uita de sport si evita cat mai mult posibil sedentarismul.

Diureticul din Plante Jamieson iti va asigura suportul necesar pentru a elimina surplusul de apa din organism, iar tu te vei putea intoarce la hainele preferate si la senzatia de confort psihic!