Prin ce se diferentiaza Jamieson

Care este scopul nostru?
La Jamieson, lider pe piata canadiana in categoria de suplimente alimentare, se iau intotdeauna deciziile corecte atat pentru clientii cat si pentru pacientii din intreaga lume.
Jamieson se straduieste sa ofere pacientilor sai informatii de actualitate cu privire la produsele din portofoliu, la evolutia categoriei, la ingredientele inovatoare la standarde inalte de calitate, astfel incat pacientii sa se simta convinsi ca iau decizia corecta pentru ingrijirea sanatatii lor.
Promisiunea noastra 360 cu privire la puritate
Jamieson are un protocol de testare bine stabilit – 360 Pure – un program care asigura ca toate produsele din portofoliu sunt supuse unui proces ce asigura calitate, siguranta si trasabilitate. Puteti identifica sigiliul 360 Pure pe ambalajul fiecarui produs Jamieson.
Calitate si puritate 360
Ingredientele folosite sunt identificate, testate si monitorizate printr-un proces complex. Jamieson testeaza toate ingredientele pentru potentialul lor alergenic, grad de potenta, impuritati/grad de puritate inainte de a obtine produsul finit. De fapt, chiar si dupa plasarea produsului pe raft pot identifica fiecare ingredient inca dela momentul in care acesta a sosit la ei in fabrica, precum si lotul la care acesta a fost utilizat.
Potenta si puritate 360
Procesele de prelucrare – cum ar fi obtinerea capsulelor moi sau tabletele – se deruleaza asa incat sa mentina un grad ridicat de eficienta a produselor. De asemenea, Jamieson testeaza eficacitatea produselor pana la finalul termenului de valabilitate printr-un program bine pus la punct care verifica stabilitatea, program ce contine 670 de studii in derulare. Si toate acestea pentru a se asigura ca produsele marca Jamieson sunt sigure si eficiente.
Productie si puritate 360
Jamieson a dezvoltat fabrica proprie avand in vedere asigurarea unui control adecvat asupra fluxului de aer, prevenirea contaminarii si sustenabilitatea mediului. Echipamentul este evaluat periodic, curatat si calibrat pentru un grad de siguranta in productie. Toate fabricile sunt prevazute cu sistem de iluminare tip LED. Am fost instalate panouri solare pe acoperisul fabricilor ce genereaza 1000kW anual, prevenind astfel obtinerea a 464tone de dioxid de carbon in fiecare an.
Testare si puritate 360
Jamieson deruleaza anual peste 250,000 teste, adica 1000 de teste zilnic. Testele sunt realizate in toate stadiile productiei: materii prime, componente ale ambalajelor si produse finite. Se verifica cantitatea de apa si vitaminele liposolubile, minerale si acizi grasi, precum si profilul de eliberare prelungita. De asemenea Jamieson testeaza fiecare materie prima si produs final pentru siguranta prin identificarea rapida a prezentei oricaror microorgansime, metale grele sau pesticide. Prin investitia in echipamente hardware si software la standarde inalte Jamieson reuseste sa obtinem rezultatele testelor rapid si corect. Rezultatul: viteza de reactie si calitate la raft.

Procesul Jamieson de asigurare a calitatii este multiplu si intr-o continua dezvoltare
Se incepe intotdeauna cu testarea gradului de puritate al fiecarui ingredient, indiferent de locul in care a fost crescut si cultivat sau cum a fost procesat. Jamieson a stability un parteneriat cu Canadian University of Guelph, obtinand un certificat TRU-ID care asigura calitatea tuturor produselor care au la baza ingrediente de origine vegetala.
Produsele Jamieson – standarde inalte supuse tuturor regulilor generale
Procesul de productie riguros permite obtinerea autorizatiilor inclusiv pentru produsele comericializate in tari foarte stricte din punct de vedere al legislatiei precum Canada si Australia.
Increderea reprezinta piatra de temelie intr-o afacere longeviva, de peste 95 de ani. Jamieson ofera calitate, eficienta si siguranta, pozitionandu-se ca fiind “cel mai de incredere brand”. Fiecare membru al echipei este orientat catre mentinerea nivelului de incredere, in timp ce contribuie la crestere, inovatie si evolutie pentru a veni in ajutorul pacientilor din lumea intreaga.