Despre Jamieson

Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume.

Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.

Viziunea, misiunea și valorile Jamieson

„Multe s-au schimbat din anul 1922. Pentru a continua să oferim consumatorilor produsele de care au nevoie, înțelegem importanța unei viziuni curate a evoluției sănătății. Ca societate, viziunea, misiunea și valorile noastre comune sunt principiile care asigură că vom continua să depășim așteptările angajaților, furnizorilor, partenerilor și, cel mai important, consumatorilor.”

Viziunea Jamieson

Jamieson își propune să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea oamenilor.

Misiunea Jamieson

„Misiunea noastră definește ceea ce facem, pentru cine, precum și modalitatea prin care facem acest lucru.”
Pentru a inspira și încânta consumatorii noștri cu soluții care contribuie la o stare de sănătate și wellness care să facă parte din viața lor de zi cu zi, Jamieson combină cunoștințele aprofundate despre consumatori cu știința și tehnologia emergente, rezultând inovație și creștere.

Valorile Jamieson

Valorile sunt principiile care stau la baza conduitei pe care Jamieson o prețuiește ca organizație:
  • Transparenţă
  • Integritate
  • Obținerea celor mai bune rezultate
  • Antreprenoriat
  • Muncă în echipă
Produsele JamiesonJamieson este mândru să ofere consumatorilor o varietate de produse pentru întreaga familie, incluzând:

JAMIESON Vitamina D3 Picaturi pentru Copii, 11.7 ml

JAMIESON Vitamina C 500 mg + D 500UI Masticabila cu aroma de cirese, 75 tbl

JAMIESON Vitamina C 1000 mg – cu eliberare prelungita, 100 cpr

JAMIESON Vitamina D pentru Copii 400 UI, 100 tb mast

JAMIESON MELATONINA 3 mg, 100 cpr

JAMIESON Multi 100% Complete Barbati, 90 cpr

Intra in shop

Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.

Promisiunea Jamieson: Grijă pentru tine

Jamieson s-a dedicat în dezvoltarea produselor inovatoare si de înaltă calitate, pentru a susţine sănătatea şi vitalitatea consumatorilor.
Laboratoarele Jamieson sunt printre cele mai avansate şi sofisticate în industria suplimentelor alimentare – cercetarea urmareşte să asigure inovaţie continuă şi să respecte promisiunea de calitate, puritate şi siguranţă a produselor.
Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei și foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.

Grijă pentru planetă

Jamieson este compania nr 1 pe piaţa suplimentelor alimentare din Canada, beneficiind de o experienţă de aproape un secol – înfiinţată în anul 1922.
Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.
Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.
Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.

Jamieson în întreaga lume

Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezent în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente. Jamieson oferă o multitudine de cunoștințe internaționale și expertiză regională pentru a-și servi clienții.