Cum alegem multivitamine potrivite ?

Alegerile noastre alimentare joaca un rol primordial pentru mentinerea sanatatii organismului. Exista anumite categorii de nutrienti care se gasesc in cantitati mai mici in alimente, iar in acest caz, un  aport de multivitamine poate fi de mare ajutor. Printre acestea se numara: acid folic, potasiu, zinc, crom, seleniu sau fier.

Multivitaminele sunt un mod eficient de a-ti completa aportul zilnic de minerale si vitamine. Cheia pentru consumul potrivit al acestor suplimente este sa le gasesti pe cele potrivite pentru tine.

Pentru a adresa aceste nevoi diferite Jamieson a creat gama Multi Complete ce contine necesarul zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente necesare atat celor mari cat si celor mici.

Gama Jamieson Multi

  • JAMIESON Multi 100% Complet Femei -multivitamine-contine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E, K1, biotina, acid folic, beta caroten si minerale: calciu, crom, magneziu, mangan, zinc, fier, cupru, iod, seleniu intr-o formula adaptata necesarului energetic zilnic.

Multivitamine pentru femei

  • JAMIESON Multi 100% Complet Barbati-multivitamine. Contine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E, K1, biotina,acid folic. Minerale: calciu, crom, magneziu, mangan, zinc, fier, cupru, iod, seleniu cu o formula adaptaptata nevoilor si necesarului energetic zilnic al barbatilor.

Multivitamine pentru barbati

  • JAMIESON Multi Kids Cu Fier -multivitamine-tablete masticabile cu un gust delicios. Este ideal pentru organismul copiilor in crestere asigurand necesarul de Fier, Calciu si Vitamina.

Multivitamine pentru copii

Suplimentele Jamieson sunt produse pe baza Protocolului “360 Pure”. Acesta consta in efectuarea a 360 de pasi de asigurare a calitatii. Pentru a garanta o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei sunt utilizate doar ingrediente premium, cu origine clar definita.
Jamieson este, inca din anul 1922, cel mai important producator de suplimente de inalta calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate in facilitațile ultra-moderne din Windsor (Canada) .

Jamieson.Alegerea potrivita pentru un organism sanatos.

https://www.facebook.com/JamiesonRomania/

https://www.jamieson.ro/jamieson-recomanda/