Sarcină și nou născuți

Cerințele zilnice pentru majoritatea vitaminelor și mineralelor esențiale cresc în timpul sarcinii. Odată ce copilul se naste, atât mama, cât și sugarul au nevoie de un aport specializat de vitamine și minerale, pentru o sănătate optimă, în perioada primilor ani de viață. Suplimentarea cu vitamine esențiale este foarte importantă, deoarece este adesea dificil să se asigure un nivel adecvat de nutrienți numai prin dietă.

Despre mamă

În timpul sarcinii, multe femei suferă un deficit critic de nutrienți. De aceea, sunt necesare multivitamine prenatale pentru a furniza aceste substanțe nutritive, cum ar fi:

  • Acid folic
  • Fier
  • Zinc

Un prenatal care conține Omega-3 sau un supliment Omega-3 poate fi, de asemenea, luat în timpul sarcinii și alăptării, pentru a sprijini dezvoltarea ochilor și creierului bebelușului.

Despre copil

În primele șase luni de viață, probioticele pot fi foarte benefice în gestionarea:

  • Colicilor la copii
  • Refluxului de acid
  • Constipației
  • Alergiilor
  • Diareei

Vitamina D este, de asemenea, esențială pentru creșterea și dezvoltarea copilului, iar, pentru siguranță și eficacitate, poate fi oferită sub formă de supliment.

Produse

Jamieson Prenatal MultiVitamin furnizează copiilor în curs de dezvoltare substanțele nutritive necesare și sprijină metabolismul normal și bunăstarea fizică a viitoarelor mămici. Jamieson oferă, de asemenea, vitamina D formulată în mod specific pentru sugari sub formă de picături ușor de utilizat.

Perfect pentru sugari și copii de la 1 la 3 ani. Picăturile fără aromă pot fi adăugate în lapte, lapte matern, formulă sau aplicate direct pe suzetă, lingură sau limba copilului.

Articole recomandate

Sustine sistemul imunitar al micilor exploratori

Dezvoltarea sanatoasa a micilor nostri exploratori depinde in mare masura de alimentația lor. Dar de unde stii ca au primit toate vitaminele de care au nevoie? In calitate de parinti, stim ca uneori ...

Citește tot articolul

Prin ce se diferentiaza Jamieson

Care este scopul nostru? La Jamieson, lider pe piata canadiana in categoria de suplimente alimentare, se iau intotdeauna deciziile corecte atat pentru clientii cat si pentru pacientii din intreaga ...

Citește tot articolul

Adevărul despre siguranța expunerii la soare

Este plină vară și privești încântată pe fereastra, vezi soarele strălucind și te gândești: "Ce zi minunată să fac o plimbare și să mă bucur de cafeaua mea cu gheață pe terasă". Fă...

Citește tot articolul