Energie

Ce ați face dacă ați avea mai multă energie în fiecare zi? Imaginați-vă posibilitățile unei vieți schimbate în bine! Ca o sursă naturală de energie, suplimentele de vitamina B12 vă pot ajuta să obțineți doza zilnică de energie, astfel încât să puteți fi cea mai bună versiune a dumneavoastră.

Despre vitamina B12

Vitamina B12 este un nutrient ce oferă organismului o sursă naturală de energie, ajutând la descompunerea alimentelor consumate (grăsimi, carbohidrați și proteine) și transformându-le în energie. Vitamina B12:

  • Oferă corpului o sursă de energie naturală
  • Reduce oboseala și slăbiciunea asociate cu unele forme de anemie
  • Deoarece vitamina B12 se găsește în mod obișnuit în surse animale cum ar fi ouă, lapte și produse lactate, crustacee și păsări de curte, cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană sunt în mod deosebit expuși riscului de deficiență.

Produse

Produsele Jamieson ce conțin vitamina B12 sunt acum formulate cu metilcobalamina, o formă avansată de B12 care asigură o acțiune mai rapidă prin absorbție superioară.

Vitamina C

Prin stimularea sistemului imunitar, vitamina C este un aliat în prevenirea și tratarea răcelilor. Un puternic antioxidant, vitamina C ajută și la:

  • Sănătatea sistemului osos
  • Facilitarea absorbției fierului
  • Vindecarea rănilor superficiale

Despre vitamina C

Vitamina C (acid ascorbic) este un nutrient esențial pentru sănătate. Deoarece organismul nu poate produce suficientă vitamină C pentru beneficiul terapeutic, nici nu o poate stoca în organism pentru foarte mult timp, majoritatea oamenilor nu obțin o cantitate suficientă din această substanță pentru a preveni bolile sau răcelile.

Produse

Jamieson produce o linie de top de suplimente pe bază de vitamina C, de calitate superioară, pentru a satisface orice gust și nevoie.

Articole recomandate

Sustine sistemul imunitar al micilor exploratori

Dezvoltarea sanatoasa a micilor nostri exploratori depinde in mare masura de alimentația lor. Dar de unde stii ca au primit toate vitaminele de care au nevoie? In calitate de parinti, stim ca uneori ...

Citește tot articolul

Prin ce se diferentiaza Jamieson

Care este scopul nostru? La Jamieson, lider pe piata canadiana in categoria de suplimente alimentare, se iau intotdeauna deciziile corecte atat pentru clientii cat si pentru pacientii din intreaga ...

Citește tot articolul

Adevărul despre siguranța expunerii la soare

Este plină vară și privești încântată pe fereastra, vezi soarele strălucind și te gândești: "Ce zi minunată să fac o plimbare și să mă bucur de cafeaua mea cu gheață pe terasă". Fă...

Citește tot articolul